DRIFTCRAC'i Autod
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Re: DRIFTCRAC'i Autod
mis nipiga te neid pilte ylesse panete siia , mulle ei jõua kohale , okey kusagile karupersse ma kyll ei viitsi ylesse laadida et siia eraldi veel toppida .... keeruliseks läheb see tahaks kiiremini läbi ajada ja otse siia panna arvutist .
indrek- INDREK1990
60
Postituste arv : 8
Tänatud : 2
Liitus : 20/04/2013
Vanus : 34
indrek kirjutas:mis nipiga te neid pilte ylesse panete siia , mulle ei jõua kohale , okey kusagile karupersse ma kyll ei viitsi ylesse laadida et siia eraldi veel toppida .... keeruliseks läheb see tahaks kiiremini läbi ajada ja otse siia panna arvutist .
Oleks tore tõesti otse siia panna, ma arvan et neid on veel kes nii arvavad
Tegin õpetuse.
https://nfseesti.forum.co.ee/t28-opetuskuidas-postitada-pilte
Praegu veel ei saa otse siia foorumisse uploadida,kuna meil pole selleks piisavalt ruumi.
Kasutada on ainult 20mb, praegu peate uploadima mujale ja siia siis postitama (oma postituses klikite 'image' peale,seal kus fonti,värvi jne saab muuta.)
Tulevikus võibolla ostame ruumi juurde ja kui hästi läheb siis isegi mingi parema domeeni ,ning siis saab ka
need nõmedad reklaamid eemaldada
https://nfseesti.forum.co.ee/t28-opetuskuidas-postitada-pilte
Praegu veel ei saa otse siia foorumisse uploadida,kuna meil pole selleks piisavalt ruumi.
Kasutada on ainult 20mb, praegu peate uploadima mujale ja siia siis postitama (oma postituses klikite 'image' peale,seal kus fonti,värvi jne saab muuta.)
Tulevikus võibolla ostame ruumi juurde ja kui hästi läheb siis isegi mingi parema domeeni ,ning siis saab ka
need nõmedad reklaamid eemaldada
Valgek kirjutas:Kuhu sa need pildid veel laadisid, kvaliteet on mingi 144p.
Võiks nagu lugeda ka.Mob kirjutas:Okei tegin ka oma kärudest pildid
(vajuta pildile, et näha suuremalt.)
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1