Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ford Shelby GT500 Super Snake

Go down

Ford Shelby GT500 Super Snake Empty Ford Shelby GT500 Super Snake

Postitamine  Rage Laup 11 Okt 2014, 08:26

Nonii on käes aeg teha pisike ülevaade Ford Shelby GT500 Super Snake'ist
Olgu kohe alguses öeldud, et see auto on olnud minu N1 lemmik sellest ajast, kui ma seda esimest korda nägin Need For Speed The Run'is. Kui ma alguses nägin, et see auto on IGC mõtlesin kohe, et see peab olema nali, aga võta näpust. Minu kinnisidee oli kohe endale see iludus saada Raha oli ~ 903,000$ ja loomulikult oli seda vähe niisiis müüsin maha oma Lamborghini Diablo ja mõnel autol, millega harva sõidan, skillid ja preformance juppid. Esimest korda stockis oli GT500 juba üllatavalt hea, kiirendus, top speed jne. Kohati tundus isegi parem kui seda oli Alfa Romeo 8C Competizione stockis, kuigi jah - 8C juhitavus on üle kõige. Võrdluseks tooks veel Ford Mustang Boss '12, mille juhitavus on GT500'st tunduvalt halvem. Boss tundub kurvides nagu mingi hõljuk. See selleks.

Kokkuvõttes on Super Snake üpris hea. Olen kommentaaridest näinud, et mõned vaidlevad kas jätta auto A-klassi või tuunida S-klassi..Minu arvamus selle koha pealt on selline, et kõik oleneb inimesest. Kui talle meeldib võidusõite teha siis pole muidugi mõttet GT500' i tuunida S-klassi, aga kui inimesele (nagu mina) meeldib teha Team Escape' i ja Pursuit' i, siis peaks auto olema ikka nii tipus kui võimalik, ehk siis S-klassis.

Miinus on jällegi tugeva nitro (cosmic nos) puudumine ja nos on üldse väga nõrk sellel autol.
Rage
Rage
Admin

Juhi nimi DRIFTCRAC
Juhi level 60
Postituste arv : 79
Tänatud : 5
Liitus : 17/04/2013
Vanus : 27

https://nfseesti.forum.co.ee

Tagasi üles Go down

Tagasi üles